85
 • Psychologiepraktijk Reeshof
https://psywijzer.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/45/Logo_Psychologiepraktijk_Reeshof-1621517035.png

Psychologiepraktijk Reeshof

Doesburgstraat 10, 5043 GC in Tilburg

Organisatiedetails

Wie zijn wij?

Wij zijn GZ-psychologen met hart en ziel en veel ervaring binnen de (gb)-ggz. Naast overeenkomsten zoals de passie voor ons vak en persoonlijke aandacht  voor onze cliënten zijn er ook verschillen. Klik op de foto voor relevante registraties, specialisaties, ervaring, interesses en prestaties m.b.t. specifieke werkgebieden per therapeut.

Onze kernwaarden

Integriteit

 • ‘Psychologie is de wetenschap, therapie het ambacht’ vinden wij.
 • Wij beoefenen dit ambacht zorgvuldig als betrouwbare en veilige gesprekspartner voor onze cliënten.
 • Wij zetten ons in voor onze cliënten met optimale drive, niet alleen in optimale op maat gesneden behandeling maar ook in follow up advies en nazorg indien nodig.
 • Wij zijn niet bang het niet te weten. Zo leren we van overleg en consultatie. Zo zijn we voor onze verwijzers betrouwbare partners.
 • Wij investeren intensief in multidisciplinair overleg (korte lijnen en structurele MDO’s).
 • Wij willen graag een goede werkplek zijn. Mensen die fijn werken samen, ontwikkelen, groeien, hebben plezier en blijven lang samenwerken.
 • Wij zijn kritisch op beleidszaken zoals regelgeving en zorgcontracten en maken bewuste keuzes in belang van ons vak en onze cliënten. Zo zijn wij voortdurend regionaal en landelijk actief op dit beleidsvlak met onze partners de beroepsverenigingen en regionale zorggroepen.

Stabiliteit

Wij beoefenen ons moeilijke ambacht niet alleen, maar in teamverband. We verenigen onze krachten, kennis, kunde en beroepsplezier. We hebben ieder voor de lange termijn gekozen voor onze samenwerking. Wij hebben onderling korte lijntjes en nemen samen deel aan intervisie binnen de praktijk en met de kinder- en jeugd psychotherapeute verbonden aan het Gezondheidscentrum.

De praktijkhouders regelen alle zaken die op praktijkniveau geregeld kunnen worden zodat we onze tijd zo optimaal mogelijk kunnen besteden aan onze cliënten.

Onze praktijk is sinds ruim 25 jaar een vaste partner in de wijk. Met onze kwaliteit en betrokkenheid zijn wij verankerd in de wijk.
We hebben kundige partners om ons heen ter ondersteuning van de praktijkvoering zoals onze systeembeheerder, onze accountant maar ook onze hovenier en interieurverzorgster.

Innovatie

 • Wij voelen ons de speciaalzaak in de gb ggz, niet een supermarkt. ‘Bewust klein maar fijn’.
 • We zijn actief, nieuwsgierig en slagvaardig in vernieuwing en ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als in beleidszaken, zowel op praktijkniveau als landelijk.
 • Vakinhoudelijk ontwikkelen we met elkaar via nascholing en onderling delen van kennis.
 • Beroepsinhoudelijk ontwikkelen we met input van collega’s, beroepsverenigingen en zorgmakelaar bv op gebied van ICT, E-Health, contracten en contacten met zorgverzekeraars en wet- en regelgeving.
 • Door ontbreken van een dure organisatiestructuur met ingewikkelde hiërarchische managementlagen wordt ieders inbreng gehoord, gezien en gewaardeerd.
 • Wil jij je bemoeien? Graag! Jij bemoeit je met ons en wij met jou; wij bemoeien ons met elkaar, met veel plezier en passie voor het vak.
 • Wij participeren monodisciplinair in ketenzorgprojecten en diverse samenwerkingsverbanden.
 • Wij zijn onderdeel van multidisciplinaire samenwerking en (nieuwe) projecten met onze collega’s van het Gezondheidscentrum Reeshof: https://www.gcreeshof.nl/

 

Anja de Bok en Matthijs Blom

Type:
GZ-Psycholoog
Medewerkers:
2
Hulpaanbod kernwoorden
Specialismes:
Angst en Paniek stoornis
Assertiviteit
Burn out
Cognitieve gedragstherapie
Coaching
Depressie
EMDR
PTSS
Relatie
Rouw
Stress
Trauma
Verslaving
Lidmaatschappen
Lidmaatschappen:
PRO-RCH LID
Doelgroep:
Jong volwassenen (18-23 jaar)
Volwassenen

Kaartlocatie

Routebeschrijving

REVIEWS

Waardering

0.0 gemiddeld op basis van 0 Reviews


5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Er zijn momenteel geen beoordelingen

Contactpersonen

GMT +01:00
Openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten