Image

Ambities 2020-2022

2020 heeft in het kader gestaan van een frisse start, een nieuw bestuur en haalbare doelstellingen. We werkten aan een nieuwe website, introduceerden een aanspreekbaar logo en werkten aan herkenbaarheid.
 

2021 staat in het teken van uitbreiding en versterking van het netwerk met huisartsen, gemeenten en het creëeren van draagvlak van onze toekomstplannen.

In 2022 zijn we HKZ-gecertificeerd en zijn we dé speler in onze regio.

Een sterk netwerk, kennisdeling en voordelen voor praktijken.

Waar wij in geloven

We beogen een diepe samenwerking met huisartsen, gemeenten en sociale wijkteams om de zorgvraag in goede banen te leiden.

Door te verenigen kunnen we voordelen behalen door scholing te organiseren, slimmer in te kunnen kopen en bovendien een serieuze gesprekspartner zijn.

Image

Over ons en onze missie

Hulpkaart Psywijzer

Zoek behandelaren in on netwerk

Image

De voordelen van ons netwerk

Waarom lid worden?

We willen groeien en sterker worden. Daarvoor hebben we u als lid hard nodig. Behaal praktijkvoordeel door uw hele praktijk aan te melden.

Een coöperatie

Ons bestaansrecht danken we aan onze leden. En voor die leden werken we hard aan de toekomst. We onderzoeken allerlei mogelijkheden om sterker te worden in de markt waar huisartsen, wijkteams en psychologen het samen moeten doen. Wij zitten graag mee aan tafel in de keten.

Kernkwaliteiten

We werken met alleen maar geregistreerde psychologen.
We hebben een sterke ambitie tot groei.
We zijn onderzoekend #Umami

Scholing

In 2021 gaan we webinars organiseren om kennis te delen binnen ons vakgebied. Die kunnen georganiseerd worden door eigen Psyleden maar ook worden aangekocht.

Financieel voordeel

Beter tarief per consult.

In de toekomst wellicht accountantsvoordeel.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.
Bel ons op woensdag of vrijdagochtend.

06- 36 47 84 22  

Stuur een bericht naar

info@psywijzer.nl