Psychologen Praktijk Timmers, locatie Raamsdonksveer

Regio Oosterhout Haven 19/21Raamsdonksveer

Organisatiegegevens

PPTimmers heeft vestigingen in Raamsdonk, Raamsdonskveer en Oosterhout. Werkt binnen kind en jeugd en volwassenen en heeft een aantal specialismen op z'n naam.    

We vertellen graag over hoe we zorg zien:

 

Ieder mens heeft de mogelijkheden om vreugde te beleven aan zijn mens zijn.

Ontplooing

Het tot ontplooiing laten komen van ieder zijn individuele mogelijkheden vraagt soms om specifieke kennis over de mens, zijn ontwikkeling en zijn interactiemet zijn omgeving.

Eigen kracht

Kortdurend en oplossingsgericht en gebruikmakend van de eigen kracht van de cliënt wanneer mogelijk. We bieden ook intensief ondersteunend en langdurig begeleiding wanneer nodig totdat het kind, de ouder(s), het gezin of de volwassene het weer op eigen kracht lukt.

Geestelijke gezondheid

Psychologen Praktijk Timmers wil er zijn voor de geestelijke gezondheidszorg van volwassenen als persoon, in hun rol als ouder(s) en voor het kind als uniek mens. Laagdrempelig en dicht bij de cliënt.

Bruggen bouwen

Wij werken met op maat gemaakte & wetenschappelijk gefundeerde behandelingen. Waar mogelijk proberen wij bruggen te bouwen tussen wetenschappelijke inzichten en de weerbarstigheid van de dagelijkse praktijk van mensen. Met respect voor de cliënt en zijn omgeving. 

Kind en Jeugd, EMDR, Cognitieve gedragstherapie
Volwassenen, Kind en jeugd

Contact Psychologen Praktijk Timmers, locatie Raamsdonksveer

Openingsuren

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Tags

X

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.