80
  • Els Beurskens
https://psywijzer.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/59/logo_els_beurskens-1621517521.png

Els Beurskens

Ringbaan-Oost 8, 5013 CA in Tilburg

Organisatiedetails

Twijfelt u nog of u naar een psycholoog zult gaan? Denk dan niet te lang dat u er alleen uit moet komen of dat de klachten nog niet ernstig genoeg zijn. Juist als u er vroeg bij bent, kan ik u goed helpen. Daarnaast ben ik coach voor mensen, individueel of binnen een bedrijf of organisatie, die aan hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling willen werken.

Behandelvorm

Als psychologen in de generalistische basis-GGZ maken wij gebruik van technieken en gangbare therapeutische richtingen binnen de psychologie die veel kans op succes hebben. Daarbij gaat het vaak om evidence based: met wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld dat deze kwalitatief en kwantitatief beste resultaten geven.

Daarna kijkt de psycholoog per persoon naar de best passende werkwijze en technieken. De meest gebruikte therapeutische technieken zijn cognitieve gedragstherapie, EMDR, Mindfulness Based Cognitieve Therapie en E-health (zorg via internet).

Uw klacht of probleem staat centraal. Samen werken we aan het doel, namelijk dat u zonder hulpverlening verder kan en dat uw klachten verminderen.

Over mijzelf

Compassie, bevlogenheid en betrokkenheid. Dat zijn belangrijke eigenschappen van de psycholoog Els Beurskens.

“Mijn vakgebied is de psychologie. Vrij vertaald betekent dat: doorwerken. En dat is een werkwoord!”

Els werkt al bijna 40 jaar als psycholoog in Tilburg. Zij heeft hier uitstekende contacten en werkt nauw samen met een vaste groep huisartsen in de stad. Bovendien maakt zij actief deel uit van het multidisciplinaire netwerk. Els: "Zij kennen mij en ik ken hen, en dat komt de zorg en aandacht voor de cliënten zonder meer ten goede."

Type:
GZ-Psycholoog
Medewerkers:
1
Hulpaanbod kernwoorden
Specialismes:
Cognitieve gedragstherapie
Coaching
EMDR
E-Health
Lidmaatschappen
Lidmaatschappen:
PRO-RCH LID
Doelgroep:
Jong volwassenen (18-23 jaar)
Volwassenen

Kaartlocatie

Routebeschrijving

REVIEWS

Waardering

0.0 gemiddeld op basis van 0 Reviews


5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Er zijn momenteel geen beoordelingen

company map
Ringbaan-Oost 8, 5013 CA in Tilburg

Contactpersonen